Γονεϊκή Εκπαίδευση και Στήριξη

΄Οταν οι γονείς είναι χαρούμενοι, συγκροτημένοι και στηριγμένοι, είναι σε καλύτερη θέση να ανταποκριθούν και να είναι διαθέσιμοι στα παιδιά τους. Αυτό βοηθά στο να αναπτυχθεί ένας δυνατός, ασφαλής δεσμός, που πάνω του θα στηριχθεί η υγιής, φυσική, ψυχική και συναισθηματική ανάπτυξη του μωρού. Η καλή συναισθηματική υγεία και επικοινωνία βοηθά στην διατήρηση θετικών σχέσεων με τα μεγαλύτερα παιδιά και τα άλλα μέλη της οικογένειας, και βοηθά το ζευγάρι να ξεπερνά ενωμένο τις προκλήσεις της προσαρμογής στην πραγματικότητα του νέου μωρού.

Δυσκολεύεσαι με τις αναπτυξιακές ανάγκες του παιδιού σου ή έχεις παρατηρήσει μία νέα συμπεριφορά ή προκλητικότητα; Θα ήθελες να μάθεις στρατηγικές που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τις ανάγκες του παιδιού σου;

Συχνά, οι νέοι γονείς δυσκολεύονται με την γονεϊκότητα διότι αλλιώς φαντάζονταν την οικογενειακή ζωή κι αλλιώς είναι στην πραγματικότητα. Μπορεί να νιώθουν πως αποτυγχάνουν γιατί οι υπόλοιποι φαίνεται να τα καταφέρουν…τουλάχιστον επιφανειακά. Κάθε παιδί είναι διαφορετικό και δεν έρχεται με βιβλίο οδηγιών οπότε όταν παρουσιάζετε μία νέα συμπεριφορά μας πιάνει στα “πράσα” και δεν ξέρουμε πως να αντιδράσουμε.

Στη SOPHROSYNA θα σε βοηθήσουμε να αναγνωρίσεις τις αλλαγές στο αναπτυξιακό στάδιο που βρίσκεται το παιδί σου και θα σε παρέχουμε διάφορες γνώσεις που θα βοηθήσουν την οικογένειά σου να ανθίσει.

Καλέστε μας για μία δωρεάν συζήτηση 15′ ή κλείστε ραντεβού στο Τ. 6988604576