Ειδήσεις και Νέα


Καλωσορίζουμε την Εμμανουέλα Σανταμούρη, Βρεφονηπιακόμος-Παιδοκόμος, στην ομάδα SOPHROSYNA.

Η κ. Σανταμούρη έχει πολύχρονη εμπειρία στη φροντίδα και διαπαιδαγώγηση παιδιών βρεφικής-νηπιακής ηλικίας. Είναι απόφοιτη 3 ετούς σχολής Βρεφονηπιακόμων του Αντρέα Συγγρού και Animater απόφοιτη της σχολής ΑΝΙΜΑ των ΙΕΚ Σωτηροπούλου.

Εργάζεται στον βρεφονηπιακό-παιδικό σταθμό της “ΕΙΡΗΝΗΣ” στην Τήνο από το 1999, φροντίζοντας παιδιά όλων των ηλικιών. Είναι 15 χρόνια μέλος στην θεατρική ομάδα Τήνου “ΘΕΑΤΡΟΠΟΙΕΙΟ”, εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού στην ομάδα αλλά και σε παιδικές ομάδες. Η κ. Σανταμούρη έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια για την βελτίωση της ψυχο-συναισθηματικής ανάπτυξης των παιδιών, συμπεριλαμβανόμενο την εκπαίδευση της SOPHROSYNA στις Βέλτιστες Πρακτικές στην Βρεφική-Μητρική Ψυχική Υγεία, που πραγματοποιήθηκε πρώτη φορά στην Τήνο.

Η κ. Σανταμούρη προσφέρει στην SOPHROSYNA την πολύχρονη εμπειρία της στην δημιουργική απασχόληση και κοινωνική-συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών 0-3 έτη. Η εθελοντική εργασία της στον χώρο της βρεφικής ψυχικής ανάπτυξης τιμά και συμπληρώνει το κοινωνικό έργο της SOPHROSYNA στην Τήνο. 


SOPHROSYNA Infant-Maternal Mental Health: Strengthening Bonds-Securing Attachment


Η Τήνος πρωτοπορεί σε θέματα μητρικής ψυχικής υγείας – Ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια της SOPHROSYNA

 


SOPHROSYNA: Ομαδική Ψυχοθεραπεία για την Κατάθλιψη στην Τήνο

SOPHROSYNA: Πρόγραμμα Νέοι Πατέρες στην Τήνο


Η SOPHROSYNA δἐχεται εγγραφές για τα Προγράμματα «Νέοι Πατέρες» και «Μητέρα-Βρέφος» για τον Ιανουάριο